ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίδειξη δύναμης στο πρώτο ημίχρονο, συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο!

Επίδειξη δύναμης στο πρώτο ημίχρονο, συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο!

Ένας φανταστικός Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Δόξα, την οποία «φιλοδώρησε» με τέσσερα τέρματα και είχε ευκαιρίες για άλλα τόσα!

Στην επανάληψη, η Λεμεσιανή ομάδα έριξε στροφές ενόψει και του αγώνα της Πέμπτης με την Αταλάντα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αν και έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκρεμσλ στο 41, κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με τους Ζατλ και Κένιντι, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι όμως σοβαρεύτηκαν στη συνέχεια, διαχειρίστηκαν χωρίς άλλα προβλήματα το προβάδισμα τους και δεν έδωσαν περαιτέρω ελπίδες για το… “θαύμα” στους “πράσινους” της Κατωκοπιάς.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τον Απόλλωνα να κάνει «πάρτι» στον αγωνιστικό χώρο και να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ! Οι «γαλάζιοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με στόχο το γρήγορο γκολ και τα κατάφεραν μόλις στο 5΄ με ωραίο σουτ του Μαρτίνες εκτός περιοχής.

Η Λεμεσιανή ομάδα είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και παρότι λαχτάρησε στο 21΄ με την απίθανη ευκαιρία που έχασε ο Ζατλ, στη συνέχεια έκανε απίστευτη επίδειξη δύναμης, πετυχαίνοντας τρία γκολ, έχοντας δοκάρι στο 38΄ με τον Μάγκλιτσα, αλλά και 2-3 κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ!

Το δεύτερο τέρμα του Απόλλωνα, το σημείωσε στο 26΄ ο Μάγκλιτσα με δεύτερη προσπάθεια, μετά από εκτέλεση πέναλτι του ιδίου και ασταθή απόκρουση του Γκρεμσλ, ενώ το 3-0 σημειώθηκε στο 34΄ από τον Σκέμπρι, έπειτα από ασίστ του Γιάκολις!

Στο 43΄ ο Απόλλωνας έβαλε και το… «κερασάκι στην τούρτα» στο Α΄ ημίχρονο, σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι με τον Πέδρο, με τη Δόξα μάλιστα να μένει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής στη συγκεκριμένη φάση, του Γκρεμσλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα πάντα ουσιαστικά είχαν κριθεί και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αυγουστή προχώρησε σε διπλή αλλαγή για να δώσει ανάσες στους Άλεφ και Πέδρο, ρίχνοντας στο ματς τους Αγγελή και Άλαν, με τον πρώτο να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από δέκα μήνες!

Όπως αναμενόταν, ο Απόλλωνας έριξε στροφές και έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα.

Μάλιστα, ο Κύπριος τεχνικός έκανε και αρκετά «πειράματα», τόσο στον αγωνιστικό σχηματισμό, όσο και με εσωτερικές αλλαγές.

Η χαλάρωση των γηπεδούχων σε όλα τα επίπεδα, έδωσε το δικαίωμα στους δέκα παίκτες της Δόξας να αντιδράσουν και να μειώσουν το σκορ σε 4-2, με τέρματα των Ζατλ στο 59΄ και Κένιντι στο 68΄, προκαλώντας δυσφορία στη δυτική εξέδρα!

Μετά το 4-2, ο Απόλλωνας σοβαρεύτηκε και διαχειρίστηκε χωρίς άλλα προβλήματα το προβάδισμα του, με τον Αυγουστή να επαναφέρει το 4-2-3-1, μετά την είσοδο στο ματς του Χατζηβασίλη στη θέση του Γιούστε στο 71΄…

Κίτρινες: – / Μπα (3η)

Κόκκινες: 41′ Γκρεμσλ (δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο (46΄ Αγγελή), Γιούστε (71΄ Χατζηβασίλης), Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι, Άλεφ (46΄ Άλαν), Γιάκολις, Μάγκλιτσα, Μαρτίνες, Σκέμπρι.

Δόξα (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Μπα, Μουκτάρης (46΄ Λεάντρο), Ρεδόνδο, Ιωάννου, Ενινφούλ (63΄ Πουτζιουρής), Κένιντι, Σαντίκ, Ασαμόα, Ζατλ, Κιφουετί (42΄ Χατζηφραγκίσκου).

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ
Α΄ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
Β΄ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καϊλης Πανίκος

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top