ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άμεση επιστροφή Γκουτέρες ζητούν από το Κραν Μοντάνα τα τ/κ κόμματα

Άμεση επιστροφή Γκουτέρες ζητούν από το Κραν Μοντάνα τα τ/κ κόμματα

  Κοινή δήλωση των τ/κ κομμάτων, στην οποία ζητούν άμεση άμεση κάθοδο και πάλι του ΓΓ του ΟΗΕ στη Διάσκεψη, ανέγνωσε από το Κραν Μοντάνα ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν.

Την άμεση κάθοδο και πάλι του ΓΓ του ΟΗΕ στο Κραν Μοντάνα ζητούν με κοινή τους δήλωση τα τ/κ πολιτικά κόμματα που βρίσκονται εδώ καθώς η δεύτερη εβδομάδα, «σε αντίθεση με την κινητικότητα στο τέλος της πρώτης εβδομάδας, ξεκίνησε σε ένα διαφορετικό κλίμα και δυστυχώς σε περίπτωση που δεν γίνει η απαραίτητη προσπάθεια για να επιστρέψει άμεσα στο Κραν Μοντάνα ο ΓΓ του ΟΗΕ, κ. Γκουτέρες, διαφαίνεται ότι δεν θα είναι εφικτό ένα αποτέλεσμα». Την δήλωση που ανέγνωσε ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν έξω από το συνεδριακό κέντρο όπου διεξάγονται οι συνομιλίες, υπογράφουν εκ μέρους του ΚΕΕ, ο Ταχσίν Ερτουγρούλογλου ως «βουλευτής», ο πρόεδρος του ΔΚ, Σερντάρ Ντενκτάς και ο πρόεδρος του ΚΚΔ, Τζεμάλ Οζγιγιτ. Οι Τ/κ δηλώνουν ότι επιδεικνύουν ομόφωνα κοινή στάση γιατί πιστεύουν ότι πρέπει να αρθεί το αδιέξοδο το οποίο έχει προκύψει σε αυτό το στάδιο που βρισκόμαστε και να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα χωρίς να παραταθεί περισσότερο η διαδικασία, και θεωρούν ότι η έλευση του ΓΓ την περασμένη εβδομάδα έφερε ως αποτέλεσμα να πεισθούν όλες οι πλευρές στο θέμα της μεθοδολογίας και να υπάρξει κινητικότητα. Καλούν τέλος τις πλευρές να κάνουν βήματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον ΓΓ του ΟΗΕ για να καταλήξει σε αποτέλεσμα η Διάσκεψη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top