ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ξέσπασε φωτιά σε λεωφορείο – Υπήρχαν δύο επιβάτες μέσα – Δεν κινδύνεψε κανείς

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ξέσπασε φωτιά σε λεωφορείο – Υπήρχαν δύο επιβάτες μέσα – Δεν κινδύνεψε κανείς

Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής η οποία έσβησε εστία φωτιάς που ξέσπασε σε λεωφορείο που κινείτο σε δρόμο της Λακατάμιας το πρωί της Δευτέρας 27/11.

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8:15 το πρωί της Δευτέρας 27/11, ενημερώθηκε η Αστυνομία για φωτιά που ξέσπασε στο πίσω μέρος λεωφορείου που βρισκόταν στα φώτα τροχαίας της Αγίας Παρασκευής στη Λακατάμια.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στο λεωφορείο επέβαιναν δύο επιβάτες και ο οδηγός, οι οποίοι ευτυχώς αντέδρασαν άμεσα και δεν κινδύνεψαν.

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική μετέβησαν στο σημείο, όπου θα διεξαχθούν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top