Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Προέδρο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Άμυνας
Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 8:15 το πρωί της Δευτέρας 27/11, ενημερώθηκε η Αστυνομία για φωτιά που ξέσπασε στο πίσω μέρος λεωφορείου που βρισκόταν στα φώτα τροχαίας της Αγίας Παρασκευής στη Λακατάμια.
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στο λεωφορείο επέβαιναν δύο επιβάτες και ο οδηγός, οι οποίοι ευτυχώς αντέδρασαν άμεσα και δεν κινδύνεψαν.
Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική μετέβησαν στο σημείο, όπου θα διεξαχθούν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια.
*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις