Στους δρόμους για νέα εκστρατεία η Αστυνομία Κύπρου από την Δευτέρα 27/11

Στους δρόμους για νέα εκστρατεία η Αστυνομία Κύπρου από την  Δευτέρα 27/11

Νέα εκστρατεία ελέγχου ανακοίνωσε την Δευτέρα 27/11 η Αστυνομία Κύπρου. 

 

Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση και πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, διεξάγεται από την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 2017, παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου ορίου ταχύτητας.  

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η υπερβολική ταχύτητα συγκαταλέγεται στις κύριες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, γι’ αυτό και η Αστυνομία επικεντρώνει τις προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE