Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Η εστία της φωτιάς όπως ανάφερε αστυνομική πηγή, ήταν μικρής έκτασης, αφού η Πυροσβεστική με την έγκαιρη επέμβασή της απέτρεψε τα χειρότερα.
Θυμίζουμε ότι γύρω στις 8:15 το πρωί της Δευτέρας 27/11, ενημερώθηκε η Αστυνομία για φωτιά που ξέσπασε στο πίσω μέρος λεωφορείου που βρισκόταν εν κινήσει στα φώτα τροχαίας της Αγίας Παρασκευής στη Λακατάμια.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ξέσπασε φωτιά σε λεωφορείο – Υπήρχαν δύο επιβάτες μέσα – Δεν κινδύνεψε κανείς
Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στο λεωφορείο επέβαιναν δύο επιβάτες και ο οδηγός, οι οποίοι ευτυχώς αντέδρασαν άμεσα και δεν κινδύνεψαν.
Υπό άλλες συνθήκες, αν το περιστατικό συνέβαινε σε κάποια πυκνοκατοικημένη μεγαλούπολη του εξωτερικού, ίσως να θρηνούσαμε θύματα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις