ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Από τα ΜΜΕ έμαθαν για τη για το περιστατικό στην Επιθεώρηση Εργασίας

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Από τα ΜΜΕ έμαθαν για τη για το περιστατικό στην Επιθεώρηση Εργασίας

Από τα μέσα ενημέρωσης πληροφορήθηκαν το περιστατικό φωτιάς σε λεωφορείο εν κίνηση του ΟΣΕΛ στην Λακατάμια το πρωί της Δευτέρας οι λειτουργοί του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Συγκεκριμένα όπως μας εξήγησε η προϊστάμενη του Επαρχιακού Γραφείου Λευκωσίας του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, Γιαννούλα Θεοδουλίδου, η Αστυνομία ενημερώνει το τμήμα της σε περιπτώσεις όπου υπάρχει τραυματισμός εργαζόμενου.

Παρόλα αυτά η κ. Θεοδουλίδου δήλωσε στο ThemaOnline ότι μόλις ενημερώθηκε το Τμήμα από δημοσιεύματα για το περιστατικό, έχει σταλεί επιθεωρητής στο σημείο αφού ο οδηγός είναι εργαζόμενος και άρα το Τμήμα θα διερευνήσει το ζήτημα.

Πάντως, όπως μας εξήγησε η προϊστάμενη του Επαρχιακού Γραφείου, τα αίτια της φωτιάς θα εξαρτώνται εκτός από τα ευρήματα του Τμήματος της, και από τα ευρήματα της Ηλεκτρομιχανολογικής Υπηρεσίας όπως επίσης και της Τροχαίας.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE