ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Από τα ΜΜΕ έμαθαν για τη για το περιστατικό στην Επιθεώρηση Εργασίας

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Από τα ΜΜΕ έμαθαν για τη για το περιστατικό στην Επιθεώρηση Εργασίας

Από τα μέσα ενημέρωσης πληροφορήθηκαν το περιστατικό φωτιάς σε λεωφορείο εν κίνηση του ΟΣΕΛ στην Λακατάμια το πρωί της Δευτέρας οι λειτουργοί του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Συγκεκριμένα όπως μας εξήγησε η προϊστάμενη του Επαρχιακού Γραφείου Λευκωσίας του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, Γιαννούλα Θεοδουλίδου, η Αστυνομία ενημερώνει το τμήμα της σε περιπτώσεις όπου υπάρχει τραυματισμός εργαζόμενου.

Παρόλα αυτά η κ. Θεοδουλίδου δήλωσε στο ThemaOnline ότι μόλις ενημερώθηκε το Τμήμα από δημοσιεύματα για το περιστατικό, έχει σταλεί επιθεωρητής στο σημείο αφού ο οδηγός είναι εργαζόμενος και άρα το Τμήμα θα διερευνήσει το ζήτημα.

Πάντως, όπως μας εξήγησε η προϊστάμενη του Επαρχιακού Γραφείου, τα αίτια της φωτιάς θα εξαρτώνται εκτός από τα ευρήματα του Τμήματος της, και από τα ευρήματα της Ηλεκτρομιχανολογικής Υπηρεσίας όπως επίσης και της Τροχαίας.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE