Με το νέο χρόνο;

Με το νέο χρόνο;

Ο τραυματισμός του Ματ Ντάρμπισαιρ είναι γεγονός ότι τους σόκαρε όλους στην Ομόνοια, καθώς θα χάσουν ένα ποιοτικό και σημαντικό ποδοσφαιριστή στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οι ενδείξεις και οι αναφορές κάνουν λόγο ότι ο Άγγλος θα παραμείνει παροπλισμένος για 3 με 4 βδομάδες κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα, τον Εθνικό και ίσως προλάβει το ματς με την Πάφο.

Αν τελικά όμως δεν συμβεί το τελευταίο, τον Άγγλο θα τον δούμε να πατάει στους αγωνιστικούς χώρους ξανά το 2018, καθώς το ματς με την νεοφώτιστη ομάδα θα είναι και το τελευταίο για την χρονιά που διανύουμε.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.