Καθόλου τυχαία…

Καθόλου τυχαία…

Μετά την ανανέωση μαζί με τον Φλοριάν Τολεμές και Τρισκόφσκι, η ΑΕΚ ήρθε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/11) να ανακοινώσει και την επέκταση της συνεργασίας της μαζί με τον Τέτε.

Σίγουρα οι ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές όπως αυτούς που προαναφέραμε πιο πάνω, μόνο χαρά και ικανοποίηση φέρνουν στον κόσμο της ΑΕΚ, με τις προσδοκίες αλλά και τις απαιτήσεις για κάτι καλό την φετινή σεζόν να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο.

Η συμφωνία φυσικά με τον Τέτε αλλά και τους άλλους τρεις δεν ήρθε καθόλου τυχαία…Με την προσφορά τους αλλά και την αγωνιστική τους συμπεριφορά εντός των τεσσάρων γραμμών, οι τρεις ποδοσφαιριστές κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη όλων με το «σπαθί» τους κάτι που στο τέλος είχε θετικό αντίκτυπο (βλ. ανανέωση).

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE