ΦΟΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΜΑΡΙ: Απολύεται από την Πυροσβεστική Υπ. μετά τη διετή φυλάκιση

ΦΟΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΜΑΡΙ: Απολύεται από την Πυροσβεστική Υπ. μετά τη διετή φυλάκιση

Απολύεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο εκ των καταδικασθέντων για την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί (11/07/2011), Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Η αρμόδια τριμελής επιτροπή που διορίστηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης και είχε ως αποστολή να διερευνήσει τις πειθαρχικές ευθύνες του προαναφερθέντα, κατέληξε στην πιο πάνω απόφαση εντός της ημέρας (01/12).

Ο Χαραλάμπους όταν σημειώθηκε το τραγικό γεγονός το καλοκαίρι του 2011 κατείχε τη θέση του αναπληρωτή διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του είχε επιβληθεί διετή ποινή φυλάκισης.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE