ΦΟΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΜΑΡΙ: Απολύεται από την Πυροσβεστική Υπ. μετά τη διετή φυλάκιση

ΦΟΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΜΑΡΙ: Απολύεται από την Πυροσβεστική Υπ. μετά τη διετή φυλάκιση

Απολύεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο εκ των καταδικασθέντων για την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί (11/07/2011), Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Η αρμόδια τριμελής επιτροπή που διορίστηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης και είχε ως αποστολή να διερευνήσει τις πειθαρχικές ευθύνες του προαναφερθέντα, κατέληξε στην πιο πάνω απόφαση εντός της ημέρας (01/12).

Ο Χαραλάμπους όταν σημειώθηκε το τραγικό γεγονός το καλοκαίρι του 2011 κατείχε τη θέση του αναπληρωτή διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του είχε επιβληθεί διετή ποινή φυλάκισης.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

Κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεδιάσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Αντιπρόεδρο της ExxonMobil John Ardill, παρουσία του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου και του Γενικού Διευθυντή της ExxonMobil Κύπρου Βαρνάβα Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε για τη νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη γεώτρηση «Pegasus-1», εντός του Τεμαχίου 10.

BEST OF TOTHEMAONLINE