ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελίες για υποκλοπή νερού από κοινοτικό συμβούλιο διερευνά η Αστυνομία – «Αγοράσαμε το νερό – Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση» - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελίες για υποκλοπή νερού από κοινοτικό συμβούλιο διερευνά η Αστυνομία – «Αγοράσαμε το νερό – Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση» - VIDEO

Στο φώς της δημοσιότητας έφερε καταγγελίες που διερευνώνται από το ΤΑΕ Λεμεσού, η εκπομπή «Η αλήθεια καίει» την Παρασκευή 24/11, και αφορούν θέματα διαχείρισης νερού και όχι μόνο, στην κοινότητα Αγίου Τύχωνα στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το ΤΑΕ Λεμεσού, σύμφωνα και με τα όσα ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, διερευνά καταγγελίες που αφορούν υποκλοπή νερού.


Ο κ. Αγγελίδης εξήγησε ότι η έρευνα βρίσκεται στο προκαταρτικό στάδιο και αξιολογούνται διάφοροι ισχυρισμοί και αλληλογραφία. Αφού η έρευνα προχωρήσει αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις, ενώ όπως τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, αν χρειαστεί σε οποιοδήποτε στάδιο της έρευνας θα ζητηθεί η βοήθεια της Νομικής Υπηρεσίας.


Ακόμη, ο κ. Αγγελίδης ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για καταγγελίες και ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται, έτσι στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει κάποια κατηγορία εναντίων κάποιου μέλους του κοινοτικού συμβουλίου.


Από πλευράς Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Τύχωνα, ο κοινοτάρχης Πάμπος Ιωάννου ανέφερε ότι οι ποσότητες νερού για τις οποίες γίνεται λόγος έχουν αγοραστεί από το συμβούλιο και ότι δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση.

Ο κ. Ιωάννου είπε ότι το νερό μεταφέρθηκε σε δεξαμενές του Συμβουλίου που βρίσκονται σε υψόμετρο που μπορεί να βοηθήσει στην διανομή νερού σε κατοικίες του Αγίου Τύχωνα.


Επίσης, ο κ. Ιωάννου ρωτήθηκε για τις καταγγελίες ότι άτομο του κοινοτικού του συμβουλίου φέρεται να οικειοποιήθηκε χρήματα από ταμείο ταμείο προνοίας συναδέλφων του, επενδύοντας ποσό άνω του ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ σε αξιόγραφα, τα οποία χάθηκαν στη συνέχεια.


Ο κοινοτάρχης Αγίου Τύχωνα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει οτιδήποτε για αυτές τις καταγγελίες.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.