ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ: Δεν θεωρείται λήξαν το θέμα – Αποφασίζει ο Γ. Εισαγγελέας

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ: Δεν θεωρείται λήξαν το θέμα – Αποφασίζει ο Γ. Εισαγγελέας

Το θέμα με τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού εθνοφρουρού από τον διοικητή της μονάδας του στην Λεμεσό, δεν πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Κι αυτό γιατί εκκρεμεί η απόφαση του Κώστα Κληρίδη. Ο φάκελος της υπόθεσης έχει παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πιθανότατα εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο κ. Κληρίδης θα αποφανθεί κατά πόσον προκύπτουν ποινικές ευθύνες ή όχι.

Πάντως, μετά τη μαρτυρία του κληρωτού στρατιώτη, υπήρξαν -σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον ημερήσιο Τύπο- καταθέσεις που παρουσίαζαν διαφορετική εκδοχή για το όλο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE