ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Στο νοσοκομείο ο οδηγός μοτοσικλέτας – «Εξαφανίστηκε» το δίκυκλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Στο νοσοκομείο ο οδηγός μοτοσικλέτας – «Εξαφανίστηκε» το δίκυκλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο Ομονοίας της Λεμεσού, ενημερώθηκε η Αστυνομία γύρω στις 16:00 (02/12)…

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκεκριμένα, υπό συνθήκες που διερευνώνται μοτοσικλέτα ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της, ο οποίος κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ωστόσο, όταν μετέβησαν στο σημείο άνδρες της δύναμης για τις απαραίτητες εξετάσεις στην σκηνή, δεν υπήρχε μοτοσικλέτα εκεί. Είναι προφανές ότι κάποιοι μετακίνησαν την μοτοσικλέτα.

Για την ώρα, πάντως, είναι άγνωστο σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο οδηγός του δίκυκλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE