ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησαν ξανά οι εμπρηστές – Δύο πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση φωτιάς σε όχημα πολυτελείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χτύπησαν ξανά οι εμπρηστές – Δύο πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση φωτιάς σε όχημα πολυτελείας

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη όχημα πολυτελείας τα ξημερώματα του Σαββάτου 2/12 στη Λεμεσό, μετά από εμπρησμό, ενώ για τη κατάσβεση της φωτιάς επιστρατεύτηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η ώρα 04.55 του Σαββάτου 2/12, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW 520 το όποιο βρισκόταν σταθμευμένο σε πάροδο της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου (Οδός Εμίρ) στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.15. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE