Στον… μύλο και ο Νίκκι Παπαβασιλείου!

Στον… μύλο και ο Νίκκι Παπαβασιλείου!

Το ένα όνομα πίσω από το άλλο σε ότι αφορά τη διάδοχη κατάσταση για τον πάγκο της Ομόνοιας, μετά Πάμπου Χριστοδούλου εποχή.

Κώστας Καϊάφας το πρώτο όνομα που βγήκε από τα χείλη ιθυνόντων της Ομόνοιας για να είναι υποψήφιος, ακολούθησαν οι Πέδρο Εμανουέλ, Τιμούρ Κετσπάγια, ορισμένων άλλων γνώριμων τεχνικών, ενώ στη λίστα της επιτροπής που θα αποφασίσει τον εκλεκτό κόουτς βρίσκεται και το όνομα του Νικόδημου Παπαβασιλείου.

Προπονητής όπου μέχρι την περασμένη σεζόν, 2016-2017, ήταν στον πάγκο της Σλόβαν Μπρατισλάβας, από το 2015.  Γεννημένος 31 Αυγούστου 1970, με σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα και με έργο ως προπονητής που έδειξε σε αρκετές κυπριακές ομάδες, στον ΟΦΗ και στη Σλόβαν.

Η διοίκηση της Ομόνοιας θέλει το συντομότερο να κλείσει αυτό το «μέτωπο» για το ποιος θα είναι προπονητής από εδώ και πέρα, θέλοντας, να είναι και στο ΓΣΠ την ερχόμενη Δευτέρα στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE