«Ράπισμα» για τον Πάμπο, αλλά δεν θα χαθεί…

«Ράπισμα» για τον Πάμπο, αλλά δεν θα χαθεί…

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στην Ομόνοια, δεν είχαν άλλη επιλογή από την έκδοση διαζυγίου, οι διοικούντες την ομάδα και ο Πάμπος Χριστοδούλου. 

Εκφράσαμε την άποψη μας (ΕΔΩ), πριν γίνει η χθεσινή συνάντηση του 50χρονου τεχνικού με τον πρόεδρο Αντώνη Τζιωνή. Πλέον αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους χιλιάδες Ομονοιάτες (και όχι μόνο) είναι ποιος θα είναι ο διάδοχος του “Παμπουρίνιο”. 

Κάτι παραπάνω από οκτώ μήνες, είχε διάρκεια η επαγγελματική σχέση του Πάμπου με την λαοφιλή ομάδα της Λευκωσίας. Είχε προσληφθεί στις 27 Μαρτίου, αλλά ουσιαστικά έπιασε δουλειά στις αρχές του Καλοκαιριού. 

Φεύγει ως αποτυχημένος από το τριφύλλι. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περαιτέρω αυτό. Είναι “ράπισμα” στην καριέρα του πιο επιτυχημένου Κύπριου προπονητή των τελευταίων χρόνων. Υπήρξαν εκτιμήσεις που έλεγαν ότι δεν… καταφέρει ο Πάμπος να αναγεννήσει την Ομόνοια, αλλά να (την) πάει τόσο χάλια, ουδείς το προέβλεψε. 

Εννοείται το όνομα… Πάμπος Χριστοδούλου, χάνει πόντους στον προπονητικό χάρτη της Κύπρου. Τούτο ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα χαθεί ο έμπειρος τεχνικός. Τη δεδομένη στιγμή, εκφράζονται απόψεις, ότι δεν θα του… ανοίξει την πόρτα άλλη μεγάλη ομάδα του τόπου. 

Όλα αυτά είναι θεωρίες. Τα πράγματα στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, αλλάζουν συνεχώς. Το μέλλον ουδείς μπορεί να το προβλέψει. Δεν χάνεται έτσι εύκολα ένας προπονητής, που κατάφερε να “χτίσει” ένα καλό καλό όνομα την τελευταία δεκαετία.  

Ενδεχομένως τώρα να πάρει τη μεγάλη απόφαση ο Πάμπος, να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια, κατά καιρούς, υπήρξαν δημοσιεύματα ότι τον ήθελαν ομάδες από χώρες του Αραβικού κόλπου, της Ελλάδας και όχι μόνο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE