ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μία αυτός, μια ο άλλος, μια ο Πάμπος… Η όλη κατάσταση;

Μία αυτός, μια ο άλλος, μια ο Πάμπος… Η όλη κατάσταση;

Δεν πέρασε ένας μήνας από τότε που η στήλη μας είχε ασχοληθεί με τα τεκταινόμενα στην Ομόνοια και με το… μήνυμα στον προπονητή, Πάμπο Χριστοδούλου, ότι «Όπως και να το κάνουμε εδώ είναι αλλιώς κόουτς» και προέκυψε το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Τη μέρα του Αγίου Σάββα (να ζήσουμε κιόλας όλοι μας) βγήκε η ανακοίνωση για το συναινετικό διαζύγιο Ομόνοιας – Πάμπου Χριστοδούλου.

Ο γραφών αποδέχεται την άποψη που λέει ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου φέρει ένα κομμάτι ευθύνης για όσα παρουσιάζει η φετινή Ομόνοια και πως κάποτε με τέτοια παρουσία και εμφανίσεις των «τριφυλλοφόρων» στους αγωνιστικούς χώρους θα προέκυπτε αυτή η εξέλιξη, είτε αργά είτε νωρίς! Εάν θέλετε την άποψη μας, πάντως, εάν το σκόπευε η διοίκηση Αντώνη Τζιωνή κάποτε να τον έδιωχνε μετά από τα πρώτα δείγματα που είχε στις αγωνιστικές όπου την έπαθε η Ομόνοια (π.χ με Αλκή, Πάφο, Ολυμπιακό, κτλ), τότε θα μπορούσε να έπαιρνε νωρίτερα αυτή την απόφαση διαζυγίου όταν ακολουθούσε διακοπή στο πρωτάθλημα, και όχι τώρα χειμωνιάτικα, με ντέρμπι στη σειρά και με την ομάδα να είναι αρκετά πίσω από τις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό το λέμε απλά γιατί η Ομόνοια σε κάθε, μα κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως εάν τα κέρδιζε η όχι, στον «καθρέφτη» (γήπεδα) παρουσίαζε αρκετές αδυναμίες και η αμφισβήτηση και μουρμούρα κατά του έργου και των επιλογών Πάμπου Χριστοδούλου το περασμένο καλοκαίρι ήδη είχε ξεκινήσει από τον πράσινο λαό.

Τελοσπάντων, το σημερινό μας θέμα στην αρθρογραφία έχει να κάνει κυρίως με το ότι τα τελευταία χρόνια είδαμε από το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας να περνάνε προπονητές με αρκετά καλό βιογραφικό, με έργο, με προσωπικότητα, αλλά στο τέλος να είναι οι πρώτοι που… πλήρωναν τη νύφη.

Και ποιος δεν… παραμιλάει για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς! Προπονητής ο οποίος ήρθε ως… άγνωστος για αρκετούς, πήρε την Ομόνοια στον τελικό κυπέλλου, έδειξε να κατέχει για τα καλά το αντικείμενο, διαφορά φιλοσοφίας δουλειάς με ιθύνοντες της ομάδας τον έφεραν να παίρνει την πόρτα εξόδου.  Σπουδαία δουλειά μετά, όμως, σε Πανιώνιο και Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.

Τζον Κάρβερ, μόνο και μόνο που αναφέρεται το όνομα του, τυγχάνει μίας προσωπικότητας και δεν είναι και λίγο πράγμα να ασχολούνται αρκετά εδώ και χρόνια τα ΜΜΕ στη χώρα του και όχι μόνο με αυτόν! Επίσης το να κάθεται σε πάγκο ομάδας Πρέμιερ Λιγκ, έστω και ως δεξί χέρι άλλου προπονητή μιλάει από μόνο του! Ναι έκανε λάθη, κάποια τραγικά, αλλά και πάλι όπως έφυγε αυτός τι άλλαξε στους «τριφυλλοφόρους»; 

Τώρα ο Πάμπος Χριστοδούλου… Ο προπονητής που ίσως να τα έχει πάρει στα «πάνω» του από τον άθλο που σημείωσε με την ΑΕΛ τον Μάιο του 2012, να… μένει ακόμη εκεί, καθώς δεν μπόρεσε να στεριώσει για αρκετό καιρό σε Ανόρθωση, Εθνική Κύπρου, ΑΕΛ και πάλι, Ομόνοια, αλλά είναι ένα όνομα που τυγχάνει εκτίμησης και σεβασμού, μόνο και μόνο, με αυτό που πέτυχε στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.  Για χαρακτήρα, λάθη, το ένα, το άλλο, ο Πάμπος Χριστοδούλου, το πλήρωσε για ακόμη μία φορά, μένοντας άνεργος από την 05η Δεκεμβρίου.

Παρελθόν, τρεις προπονητές με τα συν τους και τα πλην τους τα τελευταία χρόνια από την Ομόνοια.  Να προσθέσουμε και τον Κώστα Καϊάφα σε αυτούς εάν θέλετε…  Ένα όνομα – ιστορία για το «τριφύλλι»! Φταίει και αυτός μόνο;  Για να μην πάμε και πιο παλιά, τα προηγούμενα χρόνια, με προπονητές και προπονητές που πέρασαν από τον «ηλεκτρικό» πάγκο της Ομόνοιας και ήταν οι πρώτοι που έπαιρναν το ξωπόρτι!

Η όλη κατάσταση πρέπει να προβληματίσει, πιστεύουμε, η νοοοτροπία, η φιλοσοφία, όλα όσα τριγυρίζουν εδώ και αρκετά χρόνια στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος» και γενικότερα στο οικοδόμημα του ιστορικού σωματείου Ομόνοιας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top