ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άδοξο τέλος για τον «Γκαστόνε»… σημειώνοντας αυτά!

Άδοξο τέλος για τον «Γκαστόνε»… σημειώνοντας αυτά!

Ο Αργεντίνος επιθετικός, Γκαστόν Σανγκόι, είναι ξένο σώμα, πλέον, από τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο παίκτης μετά από ένα «σήριαλ» το περασμένο καλοκαίρι, αποφάσισε να δώσει τα χέρια για συμφωνία με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Μετά τον Απόλλωνα, όπου τίμησε τη φανέλα για χρόνια, αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να έχει δεύτερη ποδοσφαιρική «στέγη» στην Κύπρο αυτή της Νέας Σαλαμίνας.

Εντούτοις, ήταν αρκετά σύντομη η παρουσία του στα «ερυθρόλευκα» μετά τη συνάντηση της 06ης Δεκεμβρίου με τον πρόεδρο, Θουκή Θουκυδίδη, όπου αποφασίστηκε για το καλό της ομάδας να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η Νέα Σαλαμίνα έχει να θυμάται από τον Σανγκόι τις 7 συμμετοχές, 6 βασικός και μία ως αλλαγή, τα 447 λεπτά όπου αγωνίστηκε σε παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, καθώς και τις 5 κίτρινες κάρτες όπου αντίκρισε.  Δεν μπόρεσε ο «Γκαστόνε» να «ματώσει» αντίπαλα δίκτυα.

Φυσικά, υπήρξαν και οι σκηνές, τα σκηνικά στα γήπεδα όπου έφεραν την αντίδραση αρκετών γύρω από το πρόσωπο του Σανγκόι, όπως ήταν το επεισόδιο που υπήρξε στο 70ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης της Νέας Σαλαμίνας με τον Εθνικό Άχνας, με τον Αργεντίνο φορ να τα… βάζει με οπαδό της ομάδας την ώρα που κατευθυνόταν στον πάγκο.

Υπήρξαν, βέβαια, και άλλα παραπτώματα, νεύρα, από τον Σανγκόι που έχουν χαραγμένα στη μνήμη τους οι Σαλαμιναίοι, έτσι, το πέρασμα του παίκτη ήταν εντελώς… άδοξο στα ερυθρόλευκα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top