Γιατί περιμένει «δώρο» ο Αυγουστή τη Δευτέρα…

Γιατί περιμένει «δώρο» ο Αυγουστή τη Δευτέρα…

Θέλει «δωράκι» κι ο Σωφρόνης Αυγουστή αύριο. Πριν ένα χρόνο (11/12/2016) ανέλαβε ως πρώτος προπονητής της ομάδας. Η διοίκηση του έδωσε αρχικά εντολή να διαδεχθεί  ως υπηρεσιακός τον Πέδρο Εμανουέλ (διακόπηκε η συνεργασία μετά την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα στις 10 Δεκεμβρίου).

Στην πορεία όμως, μέσα από τα θετικά αποτελέσματα και τις σπουδαίες εμφανίσεις της ομάδας, η διοίκηση τον μονιμοποίησε. Η ομάδα επί των ημερών του έχει… μπει σε άλλο επίπεδο. 

Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, “πνίγει” τους πλείστους αντιπάλους στις εγχώριες διοργανώσεις, είχε και διακρίσεις.

Κατέκτησε το κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μπήκε για τρίτη φορά στην ιστορία της τους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ. Έκανε μια πολύ αξιοπρεπή πορεία στους ομίλους. Φέτος, θεωρητικά έχει… αυξήσει τη δυναμική της, για πολλούς θεωρείται πρώτο φαβορί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. 

Ο Αυγουστή έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στις 16 Δεκεμβρίου, με την ομάδα του να κερδίζει με το ευρύ σκορ 4-1 τον Άρη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE