Έρχεται…

Έρχεται…

Ο Ντιρκ Σούστερ κατεβαίνει σε λίγες ώρες στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, και το απόγευμα της Δευτέρας (11/12) στις 17:30 θα βρεθεί στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των «πρασίνων» απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού που έρχεται με… «άγριες» διαθέσεις, ειδικότερα τώρα που τελείωσαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός θα μιλήσει με τη διοίκηση, και όλοι ελπίζουν ότι θα βρεθεί η «χρυσή» τομή για να συνεργαστούν οι δύο πλευρές. Φυσικά, αν δεν καταλήξουν κάπου οι συζητήσεις, υπάρχουν και οι λύσεις, αλλά δε θέλουν να σκέφτονται αρνητικά στην Ομόνοια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".