ΤΣΙΡΕΙΟ- ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Η απίστευτη στάση του Στάθη Αλωνεύτη – Γύρω του γινόταν «πόλεμος» κι’ αυτός έβλεπε … ξενερωμένος! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΣΙΡΕΙΟ- ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Η απίστευτη στάση του Στάθη Αλωνεύτη – Γύρω του γινόταν «πόλεμος» κι’ αυτός έβλεπε … ξενερωμένος! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι ντροπιάστηκες εικόνες και όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Δευτέρας 11/12, έγραψαν ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Όλα ξεκίνησαν από μια κροτίδα που έπεσε από την κερκίδα των φιλοξενουμένων και τραυμάτισε ένα 14χρονο αγόρι το οποίο βρισκόταν εντός του αγωνιστικού χώρου και εκτελούσε χρέη ball boy.

Αφού υπήρξε διακοπή, ο διαιτητής του αγώνα, αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι, ωστόσο κάποιοι οπαδοί δεν ήθελαν να δουν ποδόσφαιρο.

Η ένταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, μεταφέρθηκε και εντός γηπέδου, και μάλιστα, υπήρξαν επεισόδια στα οποία ενεπλάκησαν και ποδοσφαιριστές.

Εντύπωση προκάλεσε όμως η στάση του Στάθη Αλωνεύτη, ο οποίος, ενώ γύρω του γινόταν πόλεμος, με ρίψη κροτίδων, φωτοβολίδων, ξύλο και άλλα, αυτός καθόταν στον πάγκο της ομάδας του και έβλεπε πραγματικά ξενερωμένος όλα όσα συνέβαιναν.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι, όπως φαίνεται και από τις πιο κάτω φωτογραφίες, πίσω ακριβώς από τον πάγκο όπου καθόταν ο Στάθης, έπεφταν φωτοβολίδες και κροτίδες.

Πραγματικά, τα όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας 11/12, δεν τιμούν κανένα μας...

* Οι φωτογραφίες είναι εικόνες που προβλήθηκαν από την τηλεόραση της CytaVision κατά τη διάρκεια του αγώνα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE