Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα το τελευταίο διάστημα, οι ενοχλήσεις που ένιωθε σε συνδυασμό με το ψυχολογικό κομμάτι που αφορούσε τον τραυματισμό του δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει αγωνιστικά τους γαλαζοκίτρινους.
Περιμένει πως και πως ο Ελλαδίτης τεχνικός να τον έχει μαζί του αφού θα μπορέσει να διαμορφώσει ακόμα καλύτερα το πλάνο του δίνοντας στοιχεία στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ που απουσιάζουν όλο αυτό το διάστημα.
Δύσκολα θα είναι παρών στο μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση χωρίς να αποκλείεται να τον δούμε στην αποστολή όμως στον αγώνα κόντρα στον Άρη με το νέο χρόνο ο Γιώργος Εφραίμ αν όλα πάνε καλά θα ηγηθεί της προσπάθειας των γαλαζοκιτρίνων κάνοντας την δική τους αντεπίθεση για την κατάκτηση του 6ου σερί τίτλου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις