Σηκώνει τα χέρια ο Ιωνάς: «Ας το διακόψει η ΚΟΠ το πρωτάθλημα»

Σηκώνει τα χέρια ο Ιωνάς: «Ας το διακόψει η ΚΟΠ το πρωτάθλημα»

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου μίλησε το πρωί στο Τρίτο Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του ΡΙΚ. 

Με αφορμή τα προχθεσινά τραγικά συμβάντα στο Τσίρειο, στη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ. 

Επέρριψε ευθύνες στην ΚΟΠ για την κατάσταση που επικρατεί, λέγοντας χαρακτηριστικά σε κάποια στιγμή “εκείνοι που είναι αρμόδιοι να διακόψουν το πρωτάθλημα και να κρίνουν τι πρέπει να γίνει”. 

O Yπουργός λίγο-πολύ με τις τοποθετήσεις του έδειξε να σηκώνει τα χέρια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω η Αστυνομία.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε προώθηση για ψήφιση Νομοθεσίας λειτουργίας των Συνδέσμων Φιλάθλων που προνοεί ακόμη και κλείσιμό τους.

Για μια τέτοια εξέλιξη, όπως εξήγησε, χρειάζεται η στοιχειοθέτηση υποθέσεων επαναλαμβάνοντας την αναγκαιότητα της εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου. Πρόκειται, πρόσθεσε, για σημαντικό μέτρο κατάργησης ανωνυμίας στα γήπεδα.

Οι χούλιγκαν εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν υπάρχει μηχανισμός διαπίστωσης των στοιχείων ταυτότητάς τους. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.