ΠΑΦΟΣ: Έπεσε στο κενό από δυο μέτρα ο 50χρονος εργάτης – Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

ΠΑΦΟΣ: Έπεσε στο κενό από δυο μέτρα ο 50χρονος εργάτης – Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

 Από ύψος δυο περίπου μέτρων έπεσε ο 50χρονος άντρας ο οποίος εργαζόταν σε κτήριο του δημοσίου στην Χλώρακα.

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13/12 κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης δημόσιου κτηρίου στη Χλώρακα.

Συγκεκριμένα ο 50χρονος κτίστης εργαζόνταν στο εξωτερικό μέρος του κτηρίου και σε κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου καθώς υπέστη τραύματα στο κεφάλι την πλάτη και στην σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά εκτός κίνδυνου.

Στην σκηνή του εργατικού ατυχήματος μετέβησαν και λειτουργοί του Γραφείου Εργασίας εξετάζοντας τις ακριβείς συνθήκες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE