Άκυρο από την ΟΥΕΦΑ στην Μίλαν

Άκυρο από την ΟΥΕΦΑ στην Μίλαν

Άσχημα τα μαντάτα για την Μίλαν, αφού η ΟΥΕΦΑ αρνήθηκε το πλάνο αναχρηματοδότησης του χρέους της, κάτι που σημαίνει ότι παραμένει υπό καθεστώς επιτήρησης.

Στο μικροσκόπιο της ΟΥΕΦΑ παραμένει η Μίλαν, η οποία είδε το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης που κατέθεσε στην ΟΥΕΦΑ να απορρίπτεται από το αρμόδιο σώμα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Το σώμα οικονομικού ελέγχου, αφού μελέτησε το πλάνο αποπληρωμής των δανείων με τα οποία αγοράστηκαν οι «ροσονέρι» από την νέα ιδιοκτήτρια εταιρία αποφάσισε ότι υπάρχουν σημαντικά κενά στον τρόπο εξόφλησης του χρέους και ως εκ τούτου, ο ιταλικός σύλλογος παραμένει υπό παρακολούθηση.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE