Οι 20 του Γιώργου Δώνη για το ματς με Νέα Σαλαμίνα (χωρίς Καρλάο και Εφραίμ)

Οι 20 του Γιώργου Δώνη για το ματς με Νέα Σαλαμίνα (χωρίς Καρλάο και Εφραίμ)

Ο ΑΠΟΕΛ το απόγευμα της Παρασκευής, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού της 16ης αγωνιστικής κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης, ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο ΓΣΠ για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Αποστολή:

Pérez, Gudiño, Αλεξάνδρου, Lago, Βούρος, Μερκής, Morais, Vinícius, Farías, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Oar, Zahid, Ebecilio, Bertoglio, Sallai, Poté, De Camargo, Grubač.

Νέα προπόνησης:

Φυσιοθεραπεία έκανε σήμερα ο Carlão. Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Ιωάννου και ολοκλήρωσε με ατομικό. Πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν οι Milanov και Waterman.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.