Οι 20 του Γιώργου Δώνη για το ματς με Νέα Σαλαμίνα (χωρίς Καρλάο και Εφραίμ)

Οι 20 του Γιώργου Δώνη για το ματς με Νέα Σαλαμίνα (χωρίς Καρλάο και Εφραίμ)

Ο ΑΠΟΕΛ το απόγευμα της Παρασκευής, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού της 16ης αγωνιστικής κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης, ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο ΓΣΠ για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Αποστολή:

Pérez, Gudiño, Αλεξάνδρου, Lago, Βούρος, Μερκής, Morais, Vinícius, Farías, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Oar, Zahid, Ebecilio, Bertoglio, Sallai, Poté, De Camargo, Grubač.

Νέα προπόνησης:

Φυσιοθεραπεία έκανε σήμερα ο Carlão. Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Ιωάννου και ολοκλήρωσε με ατομικό. Πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν οι Milanov και Waterman.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE