ΛΕΜΕΣΟΣ: 47χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Τον έψαχνε ο πατέρας του για δύο μέρες- Οι πρώτες πληροφορίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: 47χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Τον έψαχνε ο πατέρας του για δύο μέρες- Οι πρώτες πληροφορίες

Στο διαμέρισμά του στην Μουτταγιάκα βρέθηκε νεκρός 47χρονος άντρας, τον οποίο έψαχνε για δύο ημέρες ο πατέρας του.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 47χρονου, στην προσπάθειά του να εντοπίσει τον γιό του που έψαχνε για δύο μέρες, αποτάθηκε στην Αστυνομία, τα μέλη της οποίας εντόπισαν τον άτυχο άντρα, νεκρό στο κρεβάτι του στο διαμέρισμά του στην περιοχή Μουτταγιάκας στη Λεμεσό, το πρωί του Σαββάτου 16/11.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο, αφού ο 47χρονος είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του 47χρονου, αναμένεται να δώσει τα ακριβή αίτια θανάτου του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ- ΝΕΚΡΟΣ 47ΧΡΟΝΟΣ: Αιφνίδιος ο θάνατός του άτυχου άντρα– Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE