Τρομοκρατημένη από τις απειλές κατά της ζωής της – Η Μις Ιράκ και η οικογένειά της εγκατέλειψαν τη χώρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρομοκρατημένη από τις απειλές κατά της ζωής της – Η Μις Ιράκ και η οικογένειά της εγκατέλειψαν τη χώρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μία φωτογραφία αποτέλεσε την αφορμή για να ξεσπάσει εναντίον της ένας ανελέητος πόλεμος που οδήγησε σε απειλές κατά της ζωής της, που ανάγκασαν τελικά την ίδια και τους οικείους της να εγκαταλείψουν το Ιράκ.

Περί τα μέσα Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του Μις Κόσμος 2017, η Μις Ιράκ «τόλμησε» να βγάλει μια σέλφι με τη βασίλισσα ομορφιάς του Ισραήλ και να την αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτογραφία πυροδότησε ένα διπλωματικό επεισόδιο που κορυφώθηκε με άμεσες απειλές κατά της ζωής της, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου περί αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE