ΛΕΜΕΣΟΣ: 47χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Τον έψαχνε ο πατέρας του για δύο μέρες- Οι πρώτες πληροφορίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: 47χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Τον έψαχνε ο πατέρας του για δύο μέρες- Οι πρώτες πληροφορίες

Στο διαμέρισμά του στην Μουτταγιάκα βρέθηκε νεκρός 47χρονος άντρας, τον οποίο έψαχνε για δύο ημέρες ο πατέρας του.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 47χρονου, στην προσπάθειά του να εντοπίσει τον γιό του που έψαχνε για δύο μέρες, αποτάθηκε στην Αστυνομία, τα μέλη της οποίας εντόπισαν τον άτυχο άντρα, νεκρό στο κρεβάτι του στο διαμέρισμά του στην περιοχή Μουτταγιάκας στη Λεμεσό, το πρωί του Σαββάτου 16/11.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο, αφού ο 47χρονος είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του 47χρονου, αναμένεται να δώσει τα ακριβή αίτια θανάτου του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ- ΝΕΚΡΟΣ 47ΧΡΟΝΟΣ: Αιφνίδιος ο θάνατός του άτυχου άντρα– Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!