ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ: Τους «ξεθέωσαν» βραδιάτικα με πορεία και μετά... ταβέρνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ: Τους «ξεθέωσαν» βραδιάτικα με πορεία και μετά... ταβέρνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αφού τους «ξεθέωσαν» σε νυχτερινή πορεία 8.5 χιλιομέτρων, στη συνέχεια τους «αποζημίωσαν» με μια βραδιά διασκέδασης.

Ο λόγος για τους 40 Δόκιμους πυροσβέστες, που όπως αναφέρει σε σχόλιο της η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, σε φωτογραφίες που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Facebook, στα πλαίσια του προγράμματος βασικής εκπαίδευσης, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές τους, το Διοικητή της Σχολής, και τον Διευθυντή της Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν νυχτερινή πορεία 8.5 χιλιομέτρων.


Οι νέοι πυροσβέστες, περπάτησαν από τον εκδρομικό χώρο του χωριού Κόρνος προς το Δορυφορικό Σταθμό, περιοχή Διπόταμου.

Στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό από δημοσίευση του Διευθυντή της Πυροσβεστικής, Μάρκου Τράγκολα, οι σπουδαστές της Σχολής της Πυροσβεστικής μετέβησαν σε ταβέρνα, για αλληλογνωριμία, ξεκούραση και πάλι πίσω στην εκπαίδευση.


Να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στους νέους μας πυροσβέστες, που όπως αποδεικνύεται σχεδόν καθημερινά, τους έχουμε τόσο ανάγκη.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE