Αργοπορημένη και απόμακρη η Ειρήνη Χαραλαμπίδου – Στο «περιθώριο» της συνέντευξης Μαλά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αργοπορημένη και απόμακρη η Ειρήνη Χαραλαμπίδου – Στο «περιθώριο» της συνέντευξης Μαλά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Η εκπρόσωπος Τύπου του Επιτελείου Μαλά καθυστέρησε να προσέλθει στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου, όπου παρουσιάστηκε το «Συμβόλαιο Ελπίδας και Προοπτικής», με αποτέλεσμα να καλωσορίσει τους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του Επιτελείου, Χρήστος Μέσης.

Επιπρόσθετα, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, πέραν μιας συνομιλίας δευτερολέπτων με τον υποψήφιο Πρόεδρο, δεν συμμετείχε στην παρουσίαση, κάτι το οποίο δεν συνηθίζει.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Μαλά και των ερωτήσεων των δημοσιογράφων, η κ. Χαραλαμπίδου έμοιαζε απόμακρη, ενώ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κάθισε στη γωνιά του χώρου με συνεργάτη του Επιτελείου, χωρίς να συναναστραφεί με τους παρευρισκόμενος.

Εν αντιθέσει, ο Χρήστος Μέσης ήταν αρκετά φιλόξενος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE