Φωτογραφίες και βίντεο της έκτακτης πτήσης για μεταφορά νεογνού από Κύπρο σε Ισραήλ

Φωτογραφίες και βίντεο της έκτακτης πτήσης για μεταφορά νεογνού από Κύπρο σε Ισραήλ

Με συγγενή καρδιακή ανεπάρκεια, έχει διαγνωσθεί το βρέφος που γεννήθηκε σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Κύπρο από Σύρους πρόσφυγες γονείς και μεταφέρθηκε με έκτακτη πτήση στο Ισραήλ, ενώ νοσηλεύεται στην παιδική εντατική φροντίδα.

Όπως ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το βρέφος μεταφέρθηκε εκτάκτως σε ιατρικό κέντρο του Ισραήλ την Παρασκευή 22/12, αφού όπως αναφέρει και Δρ. Itai Pesach, αναπληρωτής διευθυντής του νοσοκομείου του παιδικού νοσοκομείου Sheba, στην Κύπρο, δεν υπήρχε καμία δυνατότητα να για θεραπεία του παιδιού, αφού το περιστατικό χρήζει πολύπλοκης θεραπείας και καρδιοχειρουργικής επέμβασης.

Το βρέφος βρίσκεται στο τμήμα παιδικής εντατικής φροντίδας, ενώ παράλληλα γίνονται προετοιμασίες για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, είτε την Κυριακή 24/12 είτε την Δευτέρα 25/12.

Η ιστοσελίδα “The Times of Israel” δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες, από την επιχείρηση μεταφοράς του νεογέννητου.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

 

 

 

 Εναλλακτικά δείτε το βίντεο εδώ

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

Πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο από timesofisrael.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE