ΛΑΤΣΙΑ: Μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο του ΟΣΕΛ – 4 Ασθενοφόρα και απεγκλωβισμός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΤΣΙΑ: Μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο του ΟΣΕΛ – 4 Ασθενοφόρα και απεγκλωβισμός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ευχόμασταν να έχουμε αναίμακτα Χριστούγεννα, αλλά δυστυχώς η παραμονή της μεγάλης χριστιανικής γιορτής σημαδεύεται από σοβαρό τροχαίο.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη σκηνή του σοβαρού τροχαίου στο ύψος της Carlsberg στα Λατσιά, το τροχαίο είναι πολύ σοβαρό.

Όχημα ιδιωτικής χρήσης συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο του ΟΣΕΛ, το οποίο είχε μέσα επιβάτες.

Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 4 ασθενοφόρα, ενώ και η Πυροσβεστική κάνει αυτή τη στιγμή (18:00, 24/12) απεγκλωβισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στο ύψος της Carlsberg - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.