ΚΥΠΡΟΣ: Έγραψε πάνω στο όχημά του για να κοροϊδέψει... άλλους! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έγραψε πάνω στο όχημά του για να κοροϊδέψει... άλλους! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ενδιαφέρουσα, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την σκέψη του εν λόγω οδηγού!

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην γνωστή σελίδα του Facebook, «Ι love Cyprus ΡΕ», δείχνει ένα όχημα στο οποίο ο κάτοχός του, αποφάσισε να γράψει στο πίσω μέρος του, μια ατάκα!

«Δεν με φτάνεις αν με φτάσεις δεν με πιάνεις», αυτό λοιπόν ήταν που έγραψε ο κάτοχος του συγκεκριμένου οχήματος στο πίσω μέρος του.

Να σημειωθεί ότι τα γράμματα που υπάρχουν στο όχημα, ίσως να είναι και προϊόν επεξεργασίας της φωτογραφίας!

Αν όχι, τότε μάλλον ο κάτοχος του οχήματος είχε ορέξεις για πειράγματα!  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE