ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 44χρονου– Καταλείπει σύζυγο και δυο παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 44χρονου– Καταλείπει σύζυγο και δυο παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του 44χρονου θύματος του δυστυχήματος που σημειώθηκε γύρω στις 17:40 στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας.

Πρόκειται για τον Διονύσιο Γεωργίου εξ Ελλάδος, μόνιμο κάτοικο Κύπρου (είχε κυπριακή άδεια οδήγησης).

Ο θανών καταλείπει σύζυγο και δυο παιδιά.

Το ThemaOnline μεταδίδει τα στοιχεία του θανόντος, αφού πρώτα βεβαιώθηκε ότι ενημερώθηκαν οι οικείοι του.

Τα μέλη της τροχαίας που είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή στο τροχαίο, διαπίστωσαν ότι υπήρχε παιδικό κάθισμα στο όχημα και είχαν κάνει προληπτικά έρευνα στους γύρω χώρους του δυστυχήματος. Κατόπιν της σχετικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ήταν ο μοναδικός επιβαίνοντας στο όχημα.

Ο Θεός να δίνει κουράγιο στην οικογένειά του που βιώνει ανείπωτη τραγωδία τέτοιες ημέρες…

Φάνης Μακρίδης

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ – Χ. ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: «Είχαν τυφλωθεί από το αέριο του αερόσακου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE