ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 48χρονος επιχειρηματίας

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 48χρονος επιχειρηματίας

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αντρέας Πιερίδης από την Λάρνακα, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 22/12 στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας.

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τελικά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και τραυματίστηκε σοβαρά, ο Αντρέας Πιερίδης από την Λάρνακα.

Ο 48χρονος ήταν διασωληνωμένος στο Γεν. Νοσοκομείο της Λευκωσίας από την την Παρασκευή 22/12, που συνέβη το τροχαιο, ωστόσο την Τετάρτη 27/12, υπέκυψε στα τραύματά του.

Θυμίζουμε ότι άλλο όχημα που οδηγείτο από 50χρονο ανέκοψε την πορεία του άτυχου 48χρονου στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον Β. Βάσου της εφημερίδας "Πολίτη", ο 48χρονος Αντρέας Πιερίδη, ήταν ιδιοκτήτης του γνωστού νυχτερινού κέντρου «Κνωσός».  

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κρίσιμα ο 48χρονος γνωστός επιχειρηματίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE