ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε γνωστός επιχειρηματίας – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε γνωστός επιχειρηματίας – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη σκόρπισε στον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία, από τη Λεμεσό και πρόεδρο του Ομίλου Εταιριών ΕΚΑ, Λούη Μ. Λοϊζίδη.

Ο Λούης Λοϊζίδης, απεβίωσε την Παρασκευή 22/12/2017, σε ηλικία 82 ετών και η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 27/12/2017, η ώρα 14:00 στον ιερό ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού (Σφαλαγγιώτισσα), στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Η ΕΚΑ για πολλά χρόνια στήριζε ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία της Κύπρου. Ο λόγος για την Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως να γίνονται εισφορές για τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες και για τον Σύνδεσμο Funraising Morfosis.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE