Ευδιάθετος ο Πρόεδρος στο 'Φιλοξενία'– Τους σήκωσε όλους για …’οικογενειακή’ φωτογραφία! – VIDEO

Ευδιάθετος ο Πρόεδρος στο 'Φιλοξενία'– Τους σήκωσε όλους για …’οικογενειακή’ φωτογραφία! – VIDEO

Με καλή διάθεση εμφανίστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος γύρω στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής 29/12, υπέβαλε και αυτός την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές.

Μετά τις δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κάλεσε τους υποστηρικτές του, να βρεθούν στο «βήμα» μαζί του, ώστε να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Χαριτολογώντας η παρουσιάστρια της εκπομπής «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ,  είπε, «θα τους χωρέσει όλους ή θα την βγάλουν σε δόσεις;».

Πάντως, τόσο ο κ. Αναστασιάδης, όσο και οι υπόλοιποι που βρέθηκαν στο πλευρό του, δεν έχασαν λεπτό την διάθεσή και το χαμόγελό τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.