ΛΗΣΤΕΙΑ- ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Συνελήφθη 45χρονος Ελληνοκύπριος γνωστός στις Αρχές

ΛΗΣΤΕΙΑ- ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Συνελήφθη 45χρονος Ελληνοκύπριος γνωστός στις Αρχές

Στη σύλληψη 45χρονου Ελληνοκύπριου προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση ληστείας από ζαχαροπλαστείο στον Φρέναρος.

Ο 45χρονος Ελληνοκύπριος, είναι γνωστός στις Αρχές, από παλαιότερες υποθέσεις.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με  καταγγελία της μοναδικής υπαλλήλου του ζαχαροπλαστείου, γύρω στις οκτώ εισήλθε στο ζαχαροπλαστείο ένας  άντρας με μαχαίρι στο χέρι, την ακινητοποίησε και πήρε από το ταμείο όλα τα χρήματα, περίπου €250.

Είχε καλυμμένο το πρόσωπο με  μια καρναβαλίστικη μάσκα και αφού την προειδοποίησε στα ελληνικά να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία, εγκατέλειψε το ζαχαροπλαστείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE