ΛΗΣΤΕΙΑ- ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Συνελήφθη 45χρονος Ελληνοκύπριος γνωστός στις Αρχές

ΛΗΣΤΕΙΑ- ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Συνελήφθη 45χρονος Ελληνοκύπριος γνωστός στις Αρχές

Στη σύλληψη 45χρονου Ελληνοκύπριου προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση ληστείας από ζαχαροπλαστείο στον Φρέναρος.

Ο 45χρονος Ελληνοκύπριος, είναι γνωστός στις Αρχές, από παλαιότερες υποθέσεις.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με  καταγγελία της μοναδικής υπαλλήλου του ζαχαροπλαστείου, γύρω στις οκτώ εισήλθε στο ζαχαροπλαστείο ένας  άντρας με μαχαίρι στο χέρι, την ακινητοποίησε και πήρε από το ταμείο όλα τα χρήματα, περίπου €250.

Είχε καλυμμένο το πρόσωπο με  μια καρναβαλίστικη μάσκα και αφού την προειδοποίησε στα ελληνικά να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία, εγκατέλειψε το ζαχαροπλαστείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE