ΛΗΣΤΕΙΑ- ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Συνελήφθη 45χρονος Ελληνοκύπριος γνωστός στις Αρχές

ΛΗΣΤΕΙΑ- ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Συνελήφθη 45χρονος Ελληνοκύπριος γνωστός στις Αρχές

Στη σύλληψη 45χρονου Ελληνοκύπριου προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση ληστείας από ζαχαροπλαστείο στον Φρέναρος.

Ο 45χρονος Ελληνοκύπριος, είναι γνωστός στις Αρχές, από παλαιότερες υποθέσεις.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με  καταγγελία της μοναδικής υπαλλήλου του ζαχαροπλαστείου, γύρω στις οκτώ εισήλθε στο ζαχαροπλαστείο ένας  άντρας με μαχαίρι στο χέρι, την ακινητοποίησε και πήρε από το ταμείο όλα τα χρήματα, περίπου €250.

Είχε καλυμμένο το πρόσωπο με  μια καρναβαλίστικη μάσκα και αφού την προειδοποίησε στα ελληνικά να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία, εγκατέλειψε το ζαχαροπλαστείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE