Οι ευχές του Πιέρου και οι κορυφαίες του στιγμές (pics)

Οι ευχές του Πιέρου και οι κορυφαίες του στιγμές (pics)

Ο διεθνής πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ και νυν της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου, στέλνει μήνυμα στα social media με ευχές για το 2018 και αναφέρεται στις κορυφαίες στιγμές του 2017, μέσα από επτά φωτογραφίες που δημοσίευσε. Αναλυτικά:

“Eύχομαι σε όλο τον κόσμο αγάπη, ευτυχία και μία δημιουργική χρονιά. Ας είμαστε πάντα αληθινοί ο ένας με τον άλλο και πάντα γύρω από τους ανθρώπους που αγαπάμε. Αυτές οι φωτογραφίες είναι η περίληψη των πιο πολύτιμων στιγμών του 2017. Στιγμές που πάντα θα θυμάμαι. Σας εύχομαι έναν χαρούμενο νέο χρόνο!!!”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE