ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγριος καβγάς μεταξύ στρατιωτών - 19χρονος στο νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγριος καβγάς μεταξύ στρατιωτών - 19χρονος στο νοσοκομείο

Στα χέρια πιάστηκαν δυο στρατιώτες σε στρατόπεδο στη Λευκωσία την Τρίτη 02/01, με αποτέλεσμα ο ένας να καταλήξει στο Νοσοκομείο .

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό σημειώθηκε σε στρατόπεδο της Λευκωσίας το πρωί της Τρίτης 02/01.

Συγκεκριμένα 19χρονος στρατιώτης ενώ βρίσκονταν στο κέντρο ψυχαγωγίας μονάδας (ΚΨΜ) δέχθηκε επίθεση από 20χρονο φαντάρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο 20χρονος φέρεται πως κτύπησε τον 19χρονο με τα χέρια του στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Ακολούθως ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο και μετά στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο 19χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως νεαρός φέρει μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο.

Να σημειώσουμε πως  ο 20χρονος εξετάστηκε και αυτός ο οποίος όμως δεν φέρει κακώσεις πάρα μόνο ένα μώλωπα στην πλάτη.

Για την εν λόγω υπόθεση λήφθηκαν καταθέσεις ενώ οι εξετάσεις από την Αστυνομία συνεχίζονται.

Ι.Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE