Η Βουλή έκανε αποδεχτή την αναπομπή του νόμου για τους χαμηλοσυνταξιούχους

Η Βουλή έκανε αποδεχτή την αναπομπή του νόμου για τους χαμηλοσυνταξιούχους

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, την Τετάρτη 3/1 έκανε αποδεχτή την αναπομπή του νόμου για τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Περαιτέρω η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε σε νόμο, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, νομοσχέδιο που κατέθεσε η Κυβέρνηση που δίνει το δικαίωμα τους χαμηλοσυνταξιούχους να υποβάλλουν αίτηση για συμπλήρωμα της σύνταξής τους από το ΕΕΕ.
 
Προηγουμένως η Ολομέλεια ομόφωνα ψήφισε τροπολογία που κατέθεσε το ΔΗΚΟ για παράταση του δικαιώματος υποβολής αίτησης από τους χαμηλοσυνταξιούοχους μέχρι το τέλος του 2019.
 
Η Ολομέλεια ενέκρινε με 43 ψήφους υπέρ και μια αποχή, (Χαράλαμπος Θεοπέμπτου) σε νόμο πρόταση νόμου που κατέθεσε ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ Ηλίας Μυριάνθους με την οποία δίνεται δικαίωμα σε όλους όσοι (φυσικά και νομικά πρόσωπα) υποβάλουν τις φορολογικές του δηλώσεις για όλα τα έτη μέχρι και το 2015 περιλαμβανομένου, έως το τέλος Ιουνίου του 2018 να επωφεληθούν από τις διατάξεις του νόμου για εξόφληση της ληξιπρόθεσμων οφειλών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE