ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο Γιώργο Παπαγεωργίου που 'έσβησε' στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο Γιώργο Παπαγεωργίου που 'έσβησε' στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 53χρονος Γιώργος Παπαγεωργίου που 'έσβησε' λίγο πριν το γιορτινό τραπέζι.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον αγαπημένο τους Γιώργο οποίος λίγες ώρες πριν τον ερχομό του νέο έτους έφυγε απρόσμενα από τη ζωή.

Το γιορτινό τραπέζι στις 31/12, σε ταβέρνα στην Πάφο έμμελε να σημαδέψει την οικογένεια και τους φίλους του, καθώς ο άτυχος 53χρονος ξεψύχησε ενώ καθόταν στην καρεκλά.

Η κηδεία του 53χρονο Γιώργου Παπαγεώργιο θα τελεστή την Παρασκευή 05/01 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Κρήτου Μαρότου.

Ο άτυχος Γιώργος καταλείπει σύζυγο και παιδιά.

Μάλιστα οι οικογένεια του παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές για την ίδια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top