ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε το όχημα των επίδοξων ληστών – Πυροσβεστική και Αστυνομία στη σκηνή

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε το όχημα των επίδοξων ληστών – Πυροσβεστική και Αστυνομία στη σκηνή

Όχημα το οποίο πιθανόν να σχετίζεται με την απόπειρα ληστείας σε τράπεζα στην Πάφο, το μεσημέρι της Πέμπτης 4/1, το οποίο εντοπίστηκε να φλέγεται, εξετάζουν οι αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, εντοπίστηκε σαλούν αυτοκίνητο να φλέγεται σε περιοχή του χωριού Αναβάργος στην Πάφο, το οποίο πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε από τους επίδοξους ληστές.

Αφού η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ακολούθησαν έρευνες από την Αστυνομία, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα κλάπηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο έξω από υποστατικό στην Πάφο.

 Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 13:30 της Πέμπτης, δύο άτομα φορώντας κουκούλες προσπάθησαν να εισέλθουν σε υποκατάστημα εμπορικής τράπεζας, ανεπιτυχώς και τράπηκαν σε φυγή.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE