ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε υπόπτους για την απόπειρα ληστείας

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε υπόπτους για την απόπειρα ληστείας

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο πρόσωπα, τα οποία θεωρούνται ύποπτοι για την απόπειρα ληστείας τράπεζας στην Πάφο, το μεσημέρι της Πέμπτης 4/1.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, γνωστά στις Αρχές για παλαιότερες υποθέσεις, σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση απόπειρας ληστείας τράπεζας στην Πάφο.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης, κλοπιμαίο όχημα το οποίο πιστεύεται ότι εμπλέκεται στην απόπειρα ληστείας εντοπίστηκε να φλέγεται στο χωριό Αναβαργός στην Πάφο και μετά την κατάσβεση του από την Πυροσβεστική, μέλη του ΤΑΕ ξεκίνησαν έρευνες στο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE