ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε το όχημα των επίδοξων ληστών – Πυροσβεστική και Αστυνομία στη σκηνή

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε το όχημα των επίδοξων ληστών – Πυροσβεστική και Αστυνομία στη σκηνή

Όχημα το οποίο πιθανόν να σχετίζεται με την απόπειρα ληστείας σε τράπεζα στην Πάφο, το μεσημέρι της Πέμπτης 4/1, το οποίο εντοπίστηκε να φλέγεται, εξετάζουν οι αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, εντοπίστηκε σαλούν αυτοκίνητο να φλέγεται σε περιοχή του χωριού Αναβάργος στην Πάφο, το οποίο πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε από τους επίδοξους ληστές.

Αφού η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ακολούθησαν έρευνες από την Αστυνομία, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα κλάπηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο έξω από υποστατικό στην Πάφο.

 Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 13:30 της Πέμπτης, δύο άτομα φορώντας κουκούλες προσπάθησαν να εισέλθουν σε υποκατάστημα εμπορικής τράπεζας, ανεπιτυχώς και τράπηκαν σε φυγή.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.