ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αήττητο σερί και ο προβληματισμός στην άμυνα

Το αήττητο σερί και ο προβληματισμός στην άμυνα

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με σχετική άνεση τον Άρη με 5-2, έφτασε τους 36 βαθμούς στο πρωτάθλημα μένοντας στο -4 από την πρωτοπόρο πλέον ΑΕΚ και βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη διεύρυνε το αήττητο το σερί της στο πρωτάθλημα στους 10 αγώνες έχοντας απολογισμό 8 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες με Εθνικό Άχνας και ΑΕΛ.

Επιθετικά πλέον οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκουν λύσεις και το απέδειξαν και κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία αφού πέτυχαν 5 τέρματα φτάνοντας τα 38 στο πρωτάθλημα έχοντας την 2η καλύτερη επίθεση πίσω από τον Απόλλωνα που έχει 44.

Τον «πληγώνει» η άμυνα…

Αυτό όμως που προβληματίζει έντονα είναι η αμυντική γραμμή η οποία δέχθηκε ακόμα 2 γκολ φτάνοντας τα 12 στον θεσμό σε 16 αγώνες που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Ο τραυματισμός του Ρουέδα, ο παροπλισμός του Καρλάο αναγκάζει τον Γιώργο Δώνη να βρει άλλες λύσεις στην άμυνα ελπίζοντας πως ο Πολυάκοφ αλλά και ο Νικόλας Ιωάννου θα του δώσουν αυτά που θέλει.

Ήδη στους 11 τελευταίους αγώνες που έδωσαν στο πρωτάθλημα δέχθηκαν 8 γκολ κρατώντας μόλις σε 4 παιχνίδια από αυτά ανέπαφη την εστία τους. Συγκεκριμένα με Πάφο, Ερμή ΑΕΛ και Ανόρθωση παιχνίδια στα οποία ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε 3 νίκες και είχε μόλις 1 ισοπαλία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top