Αιχμές από Γλυκή για την αποχώρηση του από την Πάφο! (ανάρτηση)

Αιχμές από Γλυκή για την αποχώρηση του από την Πάφο! (ανάρτηση)

Λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από την θέση του γενικού διευθυντή της Πάφος FC, ο Χάρης Γλυκής ανάρτησε ένα μήνυμα στο Facebook με σαφέστατες αιχμές κατά πολλών και γνωστοποίησε τους λόγους που αποχώρησε από το σωματείο της Πάφου.

Δείτε το μήνυμα της ανάρτησής του:

Αυτοι είναι οι λόγοι που εξαναγκάστηκα να αποχωρήσω από την ομάδα της Πάφος FC. Πρώτο η ελεύση νέου γενικού διευθυντή στη ομάδα…αλεξιπτοτιστής από Ρωσσία… που τους δυο τελευταίους μήνες κατάφερε να ανακατόσει όλη την ομάδα και να παραμερίσει τον sports director από την Γαλλία…Κατά δεύτερο λόγο ο νεαρός προπονητής ορμώμενος από την μικρή ποδοσφαιρική Σλοβενία ο οποίος έδειξε σε πολλούς αγώνες την απειρία του που διακατέχεται από εγωισμό 30 καρδιναλίων με αποτέλεσμα η ομάδα εκεί που χτυπούσε με αξιώσεις την δεύτερη θέση της βαθμολογίας να κινδυνεύει αδικαιολόγητα.

Χάρης Γλυκής πρώην γενικός αρχηγός Πάφος FC

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE