ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αιχμές από Γλυκή για την αποχώρηση του από την Πάφο! (ανάρτηση)

Αιχμές από Γλυκή για την αποχώρηση του από την Πάφο! (ανάρτηση)

Λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από την θέση του γενικού διευθυντή της Πάφος FC, ο Χάρης Γλυκής ανάρτησε ένα μήνυμα στο Facebook με σαφέστατες αιχμές κατά πολλών και γνωστοποίησε τους λόγους που αποχώρησε από το σωματείο της Πάφου.

Δείτε το μήνυμα της ανάρτησής του:

Αυτοι είναι οι λόγοι που εξαναγκάστηκα να αποχωρήσω από την ομάδα της Πάφος FC. Πρώτο η ελεύση νέου γενικού διευθυντή στη ομάδα…αλεξιπτοτιστής από Ρωσσία… που τους δυο τελευταίους μήνες κατάφερε να ανακατόσει όλη την ομάδα και να παραμερίσει τον sports director από την Γαλλία…Κατά δεύτερο λόγο ο νεαρός προπονητής ορμώμενος από την μικρή ποδοσφαιρική Σλοβενία ο οποίος έδειξε σε πολλούς αγώνες την απειρία του που διακατέχεται από εγωισμό 30 καρδιναλίων με αποτέλεσμα η ομάδα εκεί που χτυπούσε με αξιώσεις την δεύτερη θέση της βαθμολογίας να κινδυνεύει αδικαιολόγητα.

Χάρης Γλυκής πρώην γενικός αρχηγός Πάφος FC

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top