ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Έπεσε από ύψος 12 μέτρων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Έπεσε από ύψος 12 μέτρων

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/1) στην υπό ανέγερση βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 41χρονος, ο οποίος καθάριζε τα τζάμια των κιβωτίων ανάγνωσης, κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 12 μέτρων στο έδαφος.

Από την πτώση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ακόλουθα, επειδή η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας φωτογράφισε τη σκηνή, ενώ στη σκηνή έφτασαν και επιθεωρητές εργασίας.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top