ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον εντόπισαν νεκρό στον καναπέ του σπιτιού του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον εντόπισαν νεκρό στον καναπέ του σπιτιού του

Χωρίς νερό και ξαπλωμένο στον καναπέ αντίκρισαν οι νοσηλευτές 37χρονο μετά από κλήση που δέχτηκαν για πιθανό νεκρό άτομο το μεσημέρι της Πέμπτης (4/1).

Όπως μαθαίνει η ιστοσελίδα μας, μετά από σχετική κλήση, ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετέβη σε υποστατικό στην Έγκωμη Λευκωσίας όπου διαπίστωσε ότι ο 37χρονος δεν είχε ένδειξη ζωής.

Η Αστυνομία, που επίσης έφτασε στη σκηνή, μετέφερε τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του νωρίς το απόγευμα.

Μετά από εξετάσεις στη σκηνή αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, καθώς ούτε η σορός έφερε οποιεσδήποτε κακώσεις ή πληγές.

Πάντως, η Αστυνομία διερευνά και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE