ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Έπεσε από ύψος 12 μέτρων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Έπεσε από ύψος 12 μέτρων

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/1) στην υπό ανέγερση βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 41χρονος, ο οποίος καθάριζε τα τζάμια των κιβωτίων ανάγνωσης, κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 12 μέτρων στο έδαφος.

Από την πτώση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ακόλουθα, επειδή η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας φωτογράφισε τη σκηνή, ενώ στη σκηνή έφτασαν και επιθεωρητές εργασίας.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE